Als dierenliefhebber ben je altijd op zoek naar het beste voor je dier


“Mijn hond heeft een allergie”, “Hij lust het voer niet meer”…. Dit zijn veel gehoorde uitspraken in de dierenzaak. Hoe komt dit?

Veel honden zijn gevoelig omdat ze éénzijdig eten. Hierdoor maakt het lichaam beperkt enzymen aan. Op het moment dat er iets anders genuttigd wordt, komt daar een reactie op. Overstappen op ander voer gaat dan vaak gepaard met darmproblemen, waardoor mensen blijven hangen op één merk.

Bij PureDog zijn wij van mening dat gevarieerd eten juist belangrijk is; niet alleen voor de hond, maar ook voor onszelf. Daarnaast is iedere dag hetzelfde eten gewoon saai, toch? En áls je iedere dag hetzelfde eet, moet je er wel zeker van zijn dat alle voedingsstoffen er in voldoende mate in zitten. Je wilt immers geen tekort of overschot opbouwen.

PureDog heeft daarom gekozen voor 5 smaken, die allemaal een aantal basisovereenkomsten bezitten. Deze basisovereenkomsten zorgen ervoor dat variëren probleemloos gaat, terwijl de verschillende smaken ervoor zorgen dat het voer uitdagend blijft voor uw hond.

PureDog ligt uitsluitend bij de betere dierenspeciaalzaak, waar mensen met kennis en passie voor hun werk u van goed advies kunnen voorzien.

Wij wensen u en uw hond heel veel gezonde en vitale jaren toe met onze producten.


Het PureDog team