Als dierenliefhebber ben je altijd op zoek naar het beste voor je dier


“Mijn hond heeft een allergie”, “Hij lust het voer niet meer”…. Dit zijn veel gehoorde uitspraken in de dierenzaak. Hoe komt dit?

Veel honden zijn gevoelig omdat ze éénzijdig eten. Hierdoor maakt het lichaam beperkt enzymen aan. Op het moment dat er iets anders genuttigd wordt, komt daar een reactie op. Overstappen op ander voer gaat dan vaak gepaard met darmproblemen, waardoor mensen blijven hangen op één merk.

Bij PureDog zijn wij van mening dat gevarieerd eten juist belangrijk is; niet alleen voor de hond, maar ook voor onszelf. Daarnaast is iedere dag hetzelfde eten gewoon saai, toch? En áls je iedere dag hetzelfde eet, moet je er wel zeker van zijn dat alle voedingsstoffen er in voldoende mate in zitten. Je wilt immers geen tekort of overschot opbouwen.

PureDog heeft daarom gekozen voor 5 smaken, die allemaal een aantal basisovereenkomsten bezitten. Deze basisovereenkomsten zorgen ervoor dat variëren probleemloos gaat, terwijl de verschillende smaken ervoor zorgen dat het voer uitdagend blijft voor uw hond.

Van jong tot oud, van klein tot groot

Onze brokken zijn geschikt voor iedere hond in elke levensfase! Uiteraard hebben honden niet allemaal dezelfde voedselbehoefte, pups eten meer en ook zogende honden hebben meer voedingsstoffen nodig. Senioren honden gebruiken juist weer minder voedsel, en kleine hondjes hebben een hogere verbranding dan grotere rassen.

De natuur kent voor al deze verschillende behoeftes ook maar éen aanbod. Wie jong is eet meer en wie oud is eet minder, van hetzelfde!

De Pure-dog brokken zijn zo rijk van samenstelling dat iedere hond in welke levensfase of activiteit dan ook, er uit kan halen waar op dat moment behoefte aan is. De stoffen die het lichaam op dat moment niet nodig heeft scheidt het lichaam gewoon uit!

Voor uw gemak hebben we een voedingstabel gemaakt, kijk daar wat de aanbevolen richtlijn is voor uw hond.Wij wensen u en uw hond heel veel gezonde en vitale jaren toe met onze producten.


Het PureDog teamPureDog is vanaf productie datum tenminste 12 maanden houdbaar